Poikanen meiltä?

Olen kasvattanut tavoitteellisesti hamstereita vuodesta 2009. Minulle on äärimmäisen tärkeää linjojen terveys sekä ehdottomasti hyvä luonne. Meillä poikasia käsitellään runsaasti ja ne saavat monipuolista ja terveellistä ruokaa elämänsä alkuhetkistä lähtien. Yhdistelmät valitaan tarkoin pääasiallisena tarkoituksena kasvattaa itselleni jatkojalostukseen eläimiä, palvelemaan Suomen laadukasta hamsterikantaa sekä tietenkin hyviä lemmikkiominaisuuksia, jotta ihmiset voivat valita ostavansa eläimensä vastuulliselta kasvattajalta. Näyttelytän hamstereitani säännöllisesti ja teen yhteistyötä muiden kasvattajien kanssa. Olen Suomen hamsteriyhdistys ry:n sekä Suomen Kani-ja jyrsijäliiton hyväksymä ja valvoma kasvattaja. Minulle tärkeää on myös hamstereiden hyvinvointi, ruokinta ja terveys sekä vakaa, hyvä ja turvallinen elämä.

Myyntiehdot

Tälle sivulle olen koonnut eläimen myyntiehdot ennen yhteydenottoa, jotka etukäteen lukemalla vältyt lisäkysymyksiltä.

 • Ota selvää hamsterin kasvattajakohtaisista hoito-ohjeista, jotka löytyvät täältä.
 • Hamsterin hinta on 40€. Heti varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu (20€) tilille, joka hyvitetään hamsterin lopullisesta ostohinnasta. Hinta koostuu monesta asiasta, enimmäkseen kasvattamisen kustannuksista, jalostuseläinten hankinnoista, eläinten näyttelyttämisestä jne.  Eläin haetaan luovutuspäivän tienoilla. Jos et pääse hakemaan hamsteria luovutuspäivän tienoilla sovittuna ajankohtana, veloitetaan hamsterin hoitomaksua tapauskohtaisesti, esimerkiksi 1 viikko/5€. Pyrin kuitenkaan olemaan joustava varsinkin pitkänmatkalaisille, asioita voidaan aina sopia.
 • Jos varaaja ei varauksen varausmaksun jälkeen ole tavoitettavissa 2,5 viikkoon, katsotaan kauppa peruuntuneeksi.
 • Kasvattajalla on aina oikeus valita ensin poikueesta sopivin/sopivimmat yksilöt, jotka jäävät kotiin tai menevät sijoitukseen. Sijoitushamstereita Kainuun alueelta kannattaa myös tiedustella. Kasvattajana olen pätevä valitsemaan tarkoitukseesi sopivan yksilön, toivomuksia saa esittää.
 • Allergiatapauksissa hamsterin voi aina palauttaa kasvattajalle, ostohintaa ei palauteta. Etsin kasvatilleni uuden kodin.  Muissakin tilanteissa hamsterin voi palauttaa kasvattajalle, ostohintaa ei palauteta, mikäli kyseessä ei ole selkeästi hamsterista johtuva tilanne. Hamsterin palautuksen ollessa kyseessä, omistaja huolehtii kuljetuksen kustannuksineen kasvattajan luokse (Kajaani).
 • Kerro aina käyttötarkoitus, mihin haet hamsteria, niin osaan valita sinulle sopivimman poikasen.
 • Kauppaan kuuluu kasvattajan hamsterin elinikäinen tuki ja turva, neuvonta ja auttaminen sekä halutessasi saat hamsterillesi sähköisenä pdf-muodossa rekisteripaperit. Voin tehdä kasvateilleni ammattitaidolla myös pintapuoliset terveystarkastukset, kynsienleikkuut, hampaidenlyhennykset sekä eunatasian hiilidioksinimenetelmällä, johon minulla on aluehallintoviraston luvat ja pitkä kokemus. Nämä kaikki operaatiot maksavat hieman vaivanpalkkaa.
 • Jos myyn hamsterin lemmikiksi, etkä ole puhunut kasvatussuunnitelmista, arvostaisin sitä, että minulta vähintään kysyttäisiin, voiko hamsteria käyttää, sillä voi olla olemassa painava syy, miksi eläin ei ole jalostuskelvollinen.
 • Myyn kasvattini ainoastaan vähintään 80cm asumuksiin (mielellään yli 100cm), hanki siis heti sopivankokoinen asumus ja tarvikkeet, ennen tarvikkeiden hankkimista, tutustu syyrianhamsterin tarvikkeiden kokojen vaatimukseen, erityisesti juoksupyörän tulee olla vähintään 28cm halkaisijaltaan.
 • Pienenä pyyntönä. Kasvattajana arvoistaisin, että kasvattini kuolemista ja sairastumisista ilmoitettaisiin minulle. Se on suureksi hyödyksi kasvatuksessani.
 • Myös kuulumisia saa ehdottomasti laittaa, otan oikein mielelläni vastaan myös kuvia!

Yhteys vain sähköpostitse tai hamsulan facebookkiin yksityisviestillä.

Sähköposti: kahkoneneve@gmail.com

Kiitos, että luit myyntiehdot.